Haal online marketing kennis in huis

Online marketing advies en -coaching

Als zelfstandig online marketingadviseur help ik jouw organisatie met de volgende professionaliseringsslag door ondersteuning en training.

Ik help een beter rendement op de online marketing uitgaven te behalen, om de webshop beter indexeerbaar en converteerbaar te maken en om een betere marketingstrategie te formuleren. Dat doe ik vanuit ruim 10 jaar ervaring op zowel operationeel als strategisch niveau.

Ruim 10 jaar ervaring in online marketing

Van MKB tot grote corporate webshops; Met mijn brede ervaring kan ik veel bijdragen aan de organisatie. Ik bied een nieuwe kijk op bestaande E-commerce processen en zie kansen voor groei.

Mijn online marketing expertises

Samen bouwen aan groei

Kennis heb je het liefst in huis. Daarom werk ik samen met jouw medewerkers en train ik ze in de diverse kanalen van online marketing. Zo kunnen zij zelf aan de slag, of kritisch samenwerken met een online marketing bureau. Zo creëer ik langdurig effect voor jouw organisatie.

Ik ga voor kennisdeling en ondersteuning op maat zodat jouw organisatie zich verder kan professionaliseren. Vaak betekent dit dat ik in een traject 1 of 2 dagen per week op locatie meewerk om medewerkers te trainen en ondersteunen. Daarbij werk ik pro-actief en hands-on.

Wat zijn jouw online marketing uitdagingen?

Ik denk graag met je mee. Neem contact op en we bespreken vrijblijvend wat ik voor jouw organisatie kan betekenen.